Τηλεφωνική υποστήριξη

2310 574040

Τρόποι Πληρωμής

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Για παραγγελίες εντός Ελλάδος η πραγματοποίηση πληρωμών για τις παραγγελίες μπορεί να γίνει με τους ακόλουθους τρόπους:

Aντικαταβολή

Πληρωμή κατά την παράδοση της παραγγελίας στον χώρο σας (ισχύει μόνο για παραγγελίες εντός Ελλάδος)

Ο πελάτης καταβάλλει το σχετικό αντίτιμο στον υπάλληλο της μεταφορικής εταιρείας, ο οποίος ενεργεί κατ’ εντολή του Sede Styling, με την παράδοση της παραγγελίας στον χώρο που έχει οριστεί. Το ποσό της αντικαταβολής εμφανίζεται στον πελάτη, στην τελική χρέωση πριν ολοκληρώσει την παραγγελία του.

Δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ο τρόπος πληρωμής «με αντικαταβολή» για παραγγελίες που παραδίδονται σε χώρες εκτός Ελλάδος.

Πιστωτική/χρεωστική κάρτα

Το ηλεκτρονικό κατάστημα sede δέχεται πληρωμή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα Visa, Master Card.

Δεν υπάρχει η δυνατότητα αποπληρωμής της παραγγελίας με δόσεις, παρά μόνο η εφάπαξ καταβολή του ποσού. Στο ποσό αυτό θα συμπεριλαμβάνονται και τα έξοδα αποστολής της παραγγελίας, όπως θα ενημερώνεται ο πελάτης πριν την ολοκλήρωση αυτής.

Για τις αγορές που πραγματοποιούνται μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας, ο πελάτης πρέπει να συμπληρώσει όλα τα απαραίτητα στοιχεία τα οποία απαιτούνται από το σύστημα για την πραγματοποίηση πληρωμής και μετά την πιστοποίηση αυτών θα πραγματοποιηθεί η συναλλαγή.

Σε κάθε συναλλαγή που πραγματοποιείται με πιστωτική/χρεωστική κάρτα, ο πελάτης δηλώνει υπεύθυνα ότι είναι ο κάτοχος αυτής και δεν παραποιεί τα αναγραφόμενα στοιχεία.

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Η πληρωμή της παραγγελίας μπορεί να πραγματοποιηθεί με την κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας. Μπορεί να συμβεί κατάθεση στον παρακάτω λογαριασμό:

ΤΡΑΠΕΖΑ: Eurobank
IBAN: GR8802602890000360200478012
BIC/SWIFT CODE: ERBKGRAA

Η κατάθεση του ποσού στην τράπεζα θα πρέπει να πραγματοποιείται εντός 2 εργάσιμων ημερών από την καταχώρηση της παραγγελίας στο ηλεκτρονικό κατάστημα Sede. Σε περίπτωση που δεν συμβεί αυτό, η παραγγελία θα ακυρώνεται αυτόματα και δεν θα αποστέλλεται. Στο καταθετήριο της τράπεζας θα πρέπει να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο σας και ο αριθμός παραγγελίας που σας στάλθηκε με email επιβεβαίωσης κατά την πραγματοποίηση της.

 

Κάνε εγγραφή τώρα!

Μάθε για νέα προϊόντα και προσφορές.