Παύλος Κεντρωτάς: The Lord of the Barbers

Ποιος είναι ο Παύλος Κεντρωτάς;

Είναι ο ‘’the best barber of the world’’ τίτλος που έλαβε από το Αμερικάνικο Υπουργείο Παιδείας και το Αμερικάνικο Ινστιτούτο Κατοχυρώσεων.

Barber Seminars

18 χρόνια εμπειρίας στην κομμωτική, όπου τα περισσότερα από αυτά ειδικεύεται στο ανδρικό κούρεμα. Εμπνευστής της τεχνικής Natural Flow® η οποία όπως λέει ο ίδιος είναι ένα μείγμα υπαρχόντων τεχνικών αλλά και τεχνικών που δημιούργησε ο ίδιος. Η τεχνική Natural Flow® βασίζεται στην φυσική φορά που φυτρώνουν τα μαλλιά, η οποία είναι διαφορετική σε κάθε κεφάλι σαν δακτυλικό αποτύπωμα.

Ενεργός εκπαιδευτής στον τομέα της ανδρικής κόμμωσης εδώ και πολλά χρόνια, κάτι το οποίο ήταν αναμενόμενο αφού ο Παύλος Κεντρωτάς είναι ένας άνθρωπος που από την πρώτη στιγμή της ενασχόλησης του με την κομμωτική μετέδιδε τις γνώσεις του σε όποιον το ζητούσε. Ποιος άλλος θα μπορούσε λοιπόν να φέρει τον τίτλο του επίσημου εκπαιδευτή της παγκόσμιας και πρώτης εταιρείας κουρευτικών μηχανών Wahl®;

Από τα σεμινάρια του κάθε κουρέας αποκτά πολλαπλά κέρδη. Από την πρώτη γνωριμία με τα επαγγελματικά εργαλεία και τις διαφορές κοπής τους έως την στάση του σώματος που πρέπει κάποιος να έχει για να λάβει το τέλειο αποτέλεσμα γρήγορα και ξεκούραστα.

Έχοντας ταξιδέψει σε Αμερική, Αυστρία, Γερμανία, Πορτογαλία, Ηνωμένο Βασίλειο ακόμα και στην Ιαπωνία βεβαιώνει πως το επίπεδο των Ελλήνων κουρέων είναι σε πολύ υψηλά standard παγκοσμίως και πως αποτελούν ένα από τα πιο διψασμένα κοινά στα σεμινάρια.

Στις 17 και 18 Μαρτίου θα έχουμε την τιμή να τον φιλοξενήσουμε στην Θεσσαλονίκη διοργανώνοντας τα πρώτα 2 μέρη μιας σειράς σεμιναρίων με τίτλο The Lord of the Barbers!

Αναλυτικότερα το 1ο σεμινάριο Lord of the Barbers Chapter 1 θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 17 Μαρτίου στο ξενοδοχείο Ανατόλια, Λαγκαδά 13, Θεσσαλονίκη.

Σεμινάριο Look and Learn 17 Μαρτίου
Το σεμινάριο θα απαρτίζεται από 2 μέρη, με το πρώτο μέρος να αποτελεί μέρος της διαδικασίας Look and Learn διάρκειας 4 ωρών περίπου, όπου ο κ. Παύλος Κεντρωτάς θα διδάξει στο κοινό τεχνικές old school (Side Part, Pombadour, slick back), τεχνικές περιποίησης γενειάδας, τεχνικές κουρέματος σε μακρύ μαλλί, τεχνικές προσωποποίησης κουρέματος (ελεύθερες τεχνικές αδειάσματος). Θα ακολουθήσει ένα mini workshop (περιορισμένων θέσεων) 2 ωρών στο οποίο οι εκπαιδευόμενοι που θα συμμετέχουν θα έχουν την ευκαιρία να εφαρμόσουν κάποιες από τις προαναφερόμενες τεχνικές υπό τις οδηγίες του κ. Κεντρωτά.

–> Γενική Τιμή Εισόδου για το Look and Learn: 70€
–>Τιμή Εισόδου για Σπουδαστές Κομμωτικής (ανεξαρτήτου σχολής): 60€
–>Συμμετοχή στο Workshop: 30€ για όλους

Την Δευτέρα 18 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί το Lord of the Barbers Chapter 2: A Great Workshop στην ακαδημία του ομίλου Sede, Λαγκαδά 2, Θεσσαλονίκη.

Σεμινάριο Workshop Barber

Η θεωρία απαιτείται για να χτίσεις τις βάσεις και η πράξη για να εφαρμόσεις όσα έμαθες! Την Δευτέρα λοιπόν ο κ. Παύλος Κεντρωτάς σε ένα εξαιρετικό workshop διάρκειας 5 ωρών θα φροντίσει να μεταλαμπαδεύσει στους συμμετέχοντες τις γνώσεις του εφαρμόζοντας στην πράξη τεχνικές new school (crop), ασύνδετα τμήματα (έντονες φράντζες, κουρέματα με ασυνδετότητα), περιποίηση γενειάδας, ανδρικά μεσαία και μακρυά μήκη μαλλιών καθώς και μέρη της τεχνικής Natural Flow®.

–>Γενική Τιμή Εισόδου για το WorkShop: 120€
–>Τιμή Εισόδου για Σπουδαστές Κομμωτικής (ανεξαρτήτου σχολής): 100€

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κ. Δημητριάδου Κατερίνα στα τηλέφωνα:

☎️ 2310 524 724        ?694 1479 696

Να επισκεφθείτε την ακαδημία του ομίλου Sede και να πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας στην Λαγκαδά 2 στον Βαρδάρη.

Να πραγματοποιήσετε ηλεκτρονικά την κατάθεση σας στον λογαριασμό τοποθετώντας στην αιτιολογία κατάθεσης το ονοματεπώνυμο σας και το σεμινάριο που θέλετε να πραγματοποιήσετε και στέλνοντας το αποδεικτικό με email στο marketing@sede.gr

Τράπεζα Eurobank
IBAN: GR4402602890000360100583063
Δικαιούχος: Χατζηηλιάδης Αλέξανδρος

* Στα σεμινάρια τα οποία θα συμμετέχετε, παρακαλούμε να προσέλθετε 15 λεπτά νωρίτερα από την ώρα έναρξης.
**Μετά την εγγραφή σας με οποιοδήποτε τρόπο από τους προαναφερόμενους θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για λεπτομέρειες περί των σεμιναρίων.

 

 

Λεπτομέρειες

Διάρκεια: days

Σύνολο ωρών:

Ενδιαφέρεστε;

ή επικοινωνήστε μαζί μας