Τηλεφωνική υποστήριξη

2310 574040

Πληροφορίες franchise

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Τα καταστήματα μας αποτελούν ολοκληρωμένους πολυχώρους ομορφιάς, παρέχοντας μοναδικές υπηρεσίες οι οποίες καλύπτουν κάθε επιθυμία της γυναίκας, του άνδρα και του παιδιού σε ότι αφορά την περιποίηση και την ομορφιά. Σκοπός μας είναι η ποιοτική, φιλική και άμεση εξυπηρετηση, σε έναν όμορφο και μοντέρνο χώρο. Το ανθρωποκεντρικό μας μοντέλο εξασφαλίζει την ενίσχυση του κάθε καταστήματος μας με έμπειρο προσωπικό το οποίο εκπαιδεύεται διαρκώς για να μπορεί να καλύψει και τις πιο απαιτητικές ανάγκες των φίλων – πελατών μας.

Mην αντισταθείς στην επιθυμία σου να γίνεις και εσύ μέλος της οικογένειας μας…

Παροχές

Τα καταστήματα του ομίλου Sede προσφέρουν one-stop-shop υπηρεσίες ομορφιάς και προσωπικής φροντίδας. Το πλήρες χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών και προϊόντων κομμωτικής, περιποίησης άκρων αλλά και περιποίησης προσώπου προσφέρει στον franchisee πολλαπλά profit centers. Παράλληλα, το έμπειρο προσωπικό, το αποτελεσματικό μοντέλο γρήγορης εξυπηρέτησης -εξατομικεύοντας πάντα στις ιδιαίτερες ανάγκες του πελάτη- καθώς και οι ανταγωνιστικές τιμές διασφαλίζουν υψηλή επισκεψιμότητα, υψηλό βαθμό αφοσίωσης και πολλαπλές επαναλαμβανόμενες πωλήσεις. Η επιτυχία του concept αποτυπώνεται στην γρήγορη ανάπτυξη του δικτύου, καθώς ο όμιλος Sede αριθμεί ήδη 5 καταστήματα, καθώς και ιδιόκτητη ακαδημία για την εκπαίδευση του προσωπικού του αλλά και όσων επιλέγουν την κομμωτική – ονυχοπλαστική – αισθητική ως τον επόμενο σταθμό της επαγγελματικής τους καριέρας.

Εταιρικό Όραμα

Στον όμιλο Sede διοίκηση και προσωπικό μοιραζόμαστε τον ίδιο στόχο:

Σε κάθε σημαντική στιγμή της ζωής σας να είμαστε εμείς αυτοί που θα φροντίσουμε όχι μόνο να είστε αλλά και να αισθάνεστε όμορφες.

Αποστολή

Να αναπτυσσόμαστε διαρκώς, βασιζόμενοι στο έμπειρο και καταξιωμένο προσωπικό μας, στην συνεχή εκπαίδευση των στελεχών μας και στην αξιοποίηση όλων των νέων τεχνικών που υπάρχουν στον χώρο της ομορφιάς, όντας έτοιμοι να σας προσφέρουμε οποιοδήποτε αποτέλεσμα επιθυμείτε.

Σημαντικές πληροφορίες

Ο όμιλος Sede βραβεύτηκε το 2015 από την λέσχη επιχειρηματικότητας και συγκεκριμένα τον κύριο Στέλιο Χατζηηιώαννου ιδρυτή της αεροπορικής εταιρείας EasyJet, ως η πιο καινοτόμα επιχείρηση της χρονιάς.

Αριθμός καταστημάτων

 • Σύνολο: 5
 • Εταιρικά: 3
 • Franchise: 2
 • Έναρξη δραστηριότητας: 2011
 • Προέλευση: Ελλάδα

Επιλέγοντας να έρθεις δίπλα μας κερδίζεις:

 • Την χρήση του αναγνωρισμένου brand Sede και των επώνυμων προϊόντων που το συνοδεύουν
 • Αναγνωρίσιμη και μοναδική διαμόρφωση καταστήματος
 • Τεχνογνωσία με βάση την οποία θα επιλέξουμε το κατάλληλο σημείο για να στεγάσουμε το νέο σου ξεκίνημα
 • Προδιαγραφές και πρωτόκολλα λειτουργίας
 • Management & Marketing
 • Πλήρες εκπαιδευτικό πακέτο πριν την εκκίνηση αλλά και καθ’όλη την διάρκεια της συνεργασίας μας

Έλα στην οικογένεια Sede…

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε:

κ. Βασίλης Χατζηηλιάδης

Τηλ: 6944788496

 

 


 

 

Εταιρικά νέα

Κάνε εγγραφή τώρα!

Μάθε για νέα προϊόντα και προσφορές.