Πληροφορίες franchise

Καλάθι ×

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για την εταιρεία Sede Styling! Παρακάτω μπορείτε να δείτε λίγα περισσότερα στοιχεία σχετικά με τα κομμωτήρια Sede Styling…

Εάν ενδιαφέρεστε για franchise, παρακαλώ συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα.

Concept εταιρείας

Κομμωτήρια – πολυχώροι ομορφιάς, με μοναδικές, ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές. Γρήγορη, φιλική, ποιοτική εξυπηρέτηση, σε ένα όμορφο, μοντέρνο χώρο, με έμπειρο προσωπικό που κερδίζει κάθε γυναίκα, άντρα, παιδί που επισκέπτεται τα Sede Stylingγια την προσωπική του περιποίηση.

Το προσωπικό του κάθε καταστήματος μετά την απαραίτητη εκπαίδευση θα μπορεί να προσφέρει όλες τις υπηρεσίες της αλυσίδας.

Ιστορικό

Το Sede Styling προσφέρει one-stop-shop υπηρεσίες ομορφιάς και προσωπικής φροντίδας. Το πλήρες χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών και προϊόντων κομμωτικής, περιποίησης άκρων αλλά και περιποίησης προσώπου προσφέρει στον franchisee πολλαπλά profit centers. Παράλληλα, το έμπειρο προσωπικό, το αποτελεσματικό μοντέλο γρήγορης εξυπηρέτησης -εξατομικεύοντας πάντα στις ιδιαίτερες ανάγκες του πελάτη- καθώς και οι ανταγωνιστικές τιμές διασφαλίζουν υψηλή επισκεψιμότητα, υψηλό βαθμό αφοσίωσης και πολλαπλές επαναλαμβανόμενες πωλήσεις. Η επιτυχία του concept αποτυπώνεται στην γρήγορη ανάπτυξη του δικτύου, καθώς το Sede Styling ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2013 και ήδη μετρά 3 καταστήματα!

Πελατειακό κοινό/στόχος

Καλύπτοντας πλήρως την διαχρονική ανάγκη του καταναλωτή να περιποιηθεί τον εαυτό του -χωρίς όμως να χρειάζεται να ξοδέψει πολλά χρήματα για αυτό- τα Sede Styling αποτελούν μια εξαιρετική επιχειρηματική ευκαιρία στη δυναμική αγορά της ομορφιάς.

Σημαντικές πληροφορίες

Αριθμός καταστημάτων

  • Σύνολο: 4
  • Εταιρικά: 3
  • Franchise: 1
  • Έναρξη δραστηριότητας: 2013/14
  • Προέλευση: Ελλάδα

Πακέτο franchise

Οι συνεργάτες του Sede Styling απολαμβάνουν υψηλή τεχνογνωσία, ολοκληρωμένη εκπαίδευση καθώς και επίτευξη ανταγωνιστικών τιμών, αξιοποιώντας τη μεγάλη διαπραγματευτική δύναμη του franchisor! Ένα συγκροτημένο concept που διασφαλίζει διάρκεια, υψηλή ζήτηση και κερδοφορία, μέσα από τη δραστηριοποίηση στον ιδιαίτερα δυναμικό κλάδο της προσωπικής φροντίδας.

 

Εάν ενδιαφέρεστε για franchise, παρακαλώ συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα.

Εταιρικά νέα

Διεκδίκησε το μέλλον που σου αξίζει. Νέες θέσεις εργασίας με μισθοδοσία 1000€!

Διεκδίκησε το μέλλον που σου αξίζει. Νέες θέσεις εργασίας με μισθοδοσία 1000€!

Ο όμιλος Sede, για ακόμα μία φορά πρωτοτυπεί και επιχειρεί να αλλάξει τα δεδομένα στον χώρο της κομμωτικής δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας με μισθοδοσία 1000€. Η συνεχής φυγή των νέων…

Η παρουσία των Sede Styling στα φετινά βραβεία  «Στέλιος Χατζηιωάννου, Επιχειρηματικό Ξεκίνημα Χρονιάς 2016»

Η παρουσία των Sede Styling στα φετινά βραβεία «Στέλιος Χατζηιωάννου, Επιχειρηματικό Ξεκίνημα Χρονιάς 2016»

Τα Sede Stying έδωσαν και φέτος το  παρόν  στη βράβευση για το Επιχειρηματικό Ξεκίνημα της χρονιάς 2016. Σε δυο γυναίκες, την Έλλη και την Μελίνα απονεμήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας…