Τηλεφωνική υποστήριξη

2310 574040

Παραγγελία & Πληρωμή

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Παραγγελία & Πληρωμή

Εάν παραγγέλνετε ηλεκτρονικά, όταν λάβουμε την παραγγελία σας, θα σας στείλουμε αυτόματα ένα e-mail που θα επιβεβαιώνει την παραλαβή των στοιχείων της παραγγελίας σας («E-mail Επιβεβαίωσης»). Αυτό το E-mail επιβεβαίωσης, θα αποσταλεί στην διεύθυνση e-mail που μας δώσατε με την παραγγελία σας και δεν αποτελεί εγγύηση διαθεσιμότητας, ούτε αποδοχή προσφοράς.

Προκειμένου να διασφαλίσουμε την έγκαιρη εκτέλεση της παραγγελίας σας ηλεκτρονικά , χρειαζόμαστε την πλήρη και σωστή διεύθυνσή σας, συμπεριλαμβανομένου ενός ταχυδρομικού κώδικα, ενός τηλεφωνικού αριθμού επικοινωνίας κατά τη διάρκεια της ημέρας και της διεύθυνσης e-mail σας

Τρόποι Πληρωμής Αντικαταβολή

Ο πελάτης καταβάλλει το σχετικό αντίτιμο στον υπάλληλο της μεταφορικής εταιρείας, ο οποίος ενεργεί κατ’ εντολή του Sede Styling, με την παράδοση της παραγγελίας στον χώρο που έχει οριστεί. Το ποσό της αντικαταβολής ( 2€) εμφανίζεται στον πελάτη, στην τελική χρέωση πριν ολοκληρώσει την παραγγελία του.

Πληρώνετε με μετρητά, στον υπάλληλο της εταιρίας courier «Γενική Ταχυδρομική», όταν σας παραδώσει το δέμα στο χώρο σας. Δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ο τρόπος πληρωμής «με αντικαταβολή» για παραγγελίες που παραδίδονται σε χώρες εκτός Ελλάδος.

*Πληρωμή κατά την παράδοση της παραγγελίας στον χώρο σας, ισχύει μόνο για παραγγελίες εντός Ελλάδος.

Πιστωτική ή χρεωστική κάρτα

Το ηλεκτρονικό κατάστημα Sede δέχεται πληρωμή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα Visa, Master Card. Δεν υπάρχει η δυνατότητα αποπληρωμής της παραγγελίας με δόσεις, παρά μόνο η εφάπαξ καταβολή του ποσού. Στο ποσό αυτό θα συμπεριλαμβάνονται και τα έξοδα αποστολής της παραγγελίας, όπως θα ενημερώνεται ο πελάτης πριν την ολοκλήρωση αυτής.

Για τις αγορές που πραγματοποιούνται μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας, ο πελάτης πρέπει να συμπληρώσει όλα τα απαραίτητα στοιχεία τα οποία απαιτούνται από το σύστημα για την πραγματοποίηση πληρωμής και μετά την πιστοποίηση αυτών θα πραγματοποιηθεί η συναλλαγή.

Σε κάθε συναλλαγή που πραγματοποιείται με πιστωτική/χρεωστική κάρτα, ο πελάτης δηλώνει υπεύθυνα ότι είναι ο κάτοχος αυτής και δεν παραποιεί τα αναγραφόμενα στοιχεία.

Η πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα πραγματοποιείται μέσω της ασφαλούς πλατφόρμας ηλεκτρονικών συναλλαγών της EUROBANK. Υποστηρίζεται η πληρωμή με κάρτα MASTERCARD / VISA .

Τρόποι Πληρωμής -Κατάθεση σε λογαριασμό

Κάνετε την πληρωμή απευθείας στον τραπεζικό μας λογαριασμό. Xρησιμοποιείστε το Order ID σαν αναφορά πληρωμής. Η παραγγελία σας δεν θα σταλθεί μέχρι το ποσό να εμφανιστεί στον λογαριασμό μας.

Η κατάθεση του ποσού στην τράπεζα θα πρέπει να πραγματοποιείται εντός 2 εργάσιμων ημερών από την καταχώρηση της παραγγελίας στο ηλεκτρονικό κατάστημα Sede. Σε περίπτωση που δεν συμβεί αυτό, η παραγγελία θα ακυρώνεται αυτόματα και δεν θα αποστέλλεται. Στο καταθετήριο της τράπεζας θα πρέπει να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο σας και ο αριθμός παραγγελίας που σας στάλθηκε με email επιβεβαίωσης κατά την πραγματοποίηση της.

Μπορεί να συμβεί κατάθεση στον παρακάτω λογαριασμό:

ΤΡΑΠΕΖΑ: Eurobank
IBAN: GR8802602890000360200478012
BIC/SWIFT CODE: ERBKGRAA

 

Κάνε εγγραφή τώρα!

Μάθε για νέα προϊόντα και προσφορές.