Τηλεφωνική υποστήριξη

2310 574040

Όροι Χρήσης

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Παρακαλούμε διαβάστε πολύ προσεκτικά τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις προτού παραγγείλετε από εμάς. Με την παραγγελία οποιουδήποτε προϊόντος από εμάς, συμφωνείτε με τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις και τους αποδέχεστε. Οι παρόντες όροι χρήσης καθορίζουν τον τρόπο χρήσης της υπηρεσίας με το όνομα sede.gr ηλεκτρονικό κατάστημα με προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς της εταιρείας “Sede Group” XΕΡ AΡΤ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.

Εισαγωγή

Αναφορές στους παρόντες όρους και προϋποθέσεις σε «εσείς», «σας» και παρόμοιες εκφράσεις αφορούν στο πρόσωπο ή στην εταιρεία που καταχωρεί μία παραγγελία σε εμάς σύμφωνα με τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις.
Μπορείτε να παραγγείλετε προϊόντα για παράδοση στην Ελλάδα χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας για την Ελλάδα ή μέσω τηλεφώνου. Οι παρόντες όροι και προϋποθέσεις θα εφαρμοστούν στην παραγγελία σας είτε χρησιμοποιήσετε τον έναν ή τον άλλον τρόπο για να κάνετε την παραγγελία. Η παρούσα είναι μια σελίδα για αγορά προϊόντων από πρόσωπα του καταναλωτικού κοινού. Εάν είστε επιχείρηση που καταχωρεί παραγγελία, δε θα μπορέσετε να διεκδικήσετε φόρους ή οτιδήποτε ισοδύναμο από εμάς.

Όροι και Προϋποθέσεις

Τίποτα στους παρόντες όρους και προϋποθέσεις δεν επηρεάζει τα αναγκαστικού δικαίου δικαιώματά σας. Η εταιρεία Sede εφαρμόζοντας κατά γράμμα την ελληνική και κοινοτική νομοθεσία τηρεί με ασφάλεια τα προσωπικά δεδομένα των εγγεγραμμένων χρηστών.
Ο τρόπος με τον οποίο επεξεργαζόμαστε και προστατεύουμε τα δεδομένα σας περιγράφεται τόσο στους παρόντες όρους και προϋποθέσεις όσο και στην “Πολιτική Aπορρήτου” που είναι δημοσιευμένη στην ιστοσελίδα μας.

Όροι Χρήσης

Ενημερωτικές ειδοποιήσεις σχετικά με το απόρρητο των πληροφοριών συνήθως δημοσιεύονται στις ενότητες του ιστότοπου sede.gr, όπου συλλέγονται τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών και σε κάθε περίπτωση συμπληρώνονται από την παρούσα Πολιτική Απορρήτου.
Επίσης με την χρήση του sede.gr αποδέχεσθε και συναινείτε ότι όλα τα μέλη, οι συνεργάτες, οι υπάλληλοι, η διοίκηση, οι μέτοχοι, οι προστηθέντες και άλλοι συνεργάτες του sede.gr δεν ευθύνονται για οποιαδήποτε ζημία προκύψει από τρίτους που χρησιμοποιούν το sede.gr. Κάθε χρήση αντίθετη προς τα ανωτέρω εκτός των ποινικών ή και αστικών κυρώσεων επιφέρει και διακοπή των παρεχόμενων υπηρεσιών χωρίς καμία ειδοποίηση.

Προσωπικά στοιχεία χρήστη

Ο χρήστης δηλώνει ρητά και ανεπιφύλακτα ότι δίδει τη συγκατάθεσή του να χρησιμοποιηθούν τα προσωπικά του στοιχεία (διεύθυνση κατοικίας, διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας,τηλέφωνο κ.α) που αυτός ο ίδιος γνωστοποιεί στο διαχειριστή του e-shop κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του-πλοήγησης στον παρόντα δικτυακό τόπο (e-shop) και την ενδεχόμενη αγορά προϊόντων, με σκοπό να ενημερώνεται για σχετικές προωθητικές ενέργειες προϊόντων του e-shop, για διαφημιστικές καμπάνιες,νέα προϊόντα, εκπωτικές τιμές κ.α.

Πνευματική Ιδιοκτησία

‘Oλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας που περιέχονται στο παρόντα δικτυακό τόπο ανήκουν στην Μονοπρόσωπη Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρία, ΧΕΡ ΑΡΤ. Όλο το περιεχόμενο των ιστοσελίδων, που αναρτάται στο www.sede.gr, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, γραφικών, λογοτύπων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του www.sede.gr και προστατεύονται από την Ελληνική και Διεθνή Νομοθεσία.

Τιμές

Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ. Όλες οι τιμές αναφέρονται μόνο σε Ευρώ (€ – EUR).Η συνολική αξία της παραγγελίας, περιλαμβανομένων ΦΠΑ και χρεώσεων παράδοσης, θα εμφανιστεί στην οθόνη επιβεβαίωσης της παραγγελίας. Η εμφανιζόμενη τιμή είναι το ποσό που θα πληρώσετε σε Ευρώ (€ – EUR). Εάν παραγγείλετε τηλεφωνικά, θα ενημερωθείτε από τον εκπρόσωπό μας για το πληρωτέο ποσό.

Ασφάλεια Συναλλαγών

Η εταιρεία Sede, γνωρίζει την σημασία της ασφάλειας των προσωπικών δεδομένων κάθε πελάτη καθώς και την διατήρηση της μυστικότητας των ηλεκτρονικών συναλλαγών. Για τον λόγο αυτό λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα, σε συνδυασμό με σύγχρονες μεθόδους ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια του πελάτη. Όλες οι πληροφορίες που αφορούν προσωπικά δεδομένα παραμένουν απόρρητες και ασφαλείς.

Υπαναχώρηση / Επιστροφή – Αντικατάσταση Προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους ή να αλλάξετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής εντός  14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που την παραλάβετε.

Η διαδικασία ξεκινάει μετά την παραλαβή και τον έλεγχο του πακέτου από εμάς και η επιστροφή των χρημάτων σας θα γίνει ως εξής :

  •  Στη χρεωστική / πιστωτική σας κάρτα, σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έχει γίνει μέσω αυτής.
  • Στον τραπεζικό λογαριασμό που έχετε αποστείλει σε εμάς μέσω email, σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έχει γίνει με αντικαταβολή.
  • Οι επιστροφές χρημάτων διεκπεραιώνονται εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.
  • Αν επιστρέψετε τα προϊόντα στην κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε Θα λάβετε πλήρη επιστροφή των χρημάτων που πληρώσατε για τα προϊόντα (αλλά όχι τα ταχυδρομικά τέλη και οποιαδήποτε προέκυψαν κατά την επιστροφή των προϊόντων).

Εταιρικά στοιχεία

  •  Επωνυμία: ΧΕΡ ΑΡΤ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
  • Διεύθυνση έδρας: Μεγ. Αλεξάνδρου 66, Εύοσμος
  • Μοναδικός εταίρος & διαχειριστής: Χατζηηλιάδης Αλέξανδρος
  • Αρ. ΓΕΜΗ: 152350606000
  • ΑΦΜ: 801234523
  • ΔΟΥ Αμπελοκήπων

Κάνε εγγραφή τώρα!

Μάθε για νέα προϊόντα και προσφορές.