Ε-Shop

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Schwarzkopf Igora Color 10 60ml

Από 9.00€

IGORA COLOR 10

Υπέροχο χρώμα και εκθαμβωτικό αποτέλεσμα σε χρόνο ρεκόρ!

 Σε έναν κόσμο όπου το κάθε λεπτό μετράει, οι γυναίκες καλούνται να αξιοποιούν στο έπακρο το χρόνο τους και να φροντίζουν για την ομορφιά τους με γρήγορες και απλές κινήσεις.  Για αυτό, η Schwarzkopf Professional έχει τη λύση για όλες τις γυναίκες που «τρέχουν» αλλά έχουν ανάγκη από τέλεια μαλλιά! Τώρα, η νέα IGORA COLOR10- μόνιμη επαγγελματική βαφή- σας χαρίζει το χρώμα που θέλετε με χρόνο αναμονής μόνο 10 λεπτά.

Η νέα πρωτοποριακή βαφή, διαθέσιμη σε όλα τα συνεργαζόμενα με την Schwarzkopf Professional κομμωτήρια, είναι η γρήγορη λύση στις υπηρεσίες βαφής. Προσφέρει  έντονη λάμψη, ζωηρά χρώματα και ανώτερη ποιότητα, σε μικρό χρονικό διάστημα για όλους τους τύπους μαλλιών.

Γνωρίζοντας καλύτερα τη νέα IGORA Color 10!

Πώς λειτουργεί; H IGORA Color10 διαθέτει την τεχνολογία Amino Acid Carrier, μέσω της οποίας συνδυάζονται αμινοξέα για αναδόμηση με χρωστικά πιγμέντα υψηλής απόδοσης που διεισδύουν ταχύτερα στο εσωτερικό της τρίχας, προσφέροντας μια πιο γρήγορη και απαλή διαδικασία βαφής.

Κερδίστε χρόνο και μοναδικά αποτελέσματα μέσα απ τις express υπηρεσίες της IGORA Color 10’  

Η IGORA Color10 έχει δημιουργήσει τις παρακάτω νέες υπηρεσίες express για να καλύψει εξατομικευμένες χρωματικές ανάγκες, γρήγορα και αποτελεσματικά:

  • Η υπηρεσία Secret παρέχει ένα ταχύτατο αποτέλεσμα με απαλές τονικές αναμίξεις, δίνοντας στα μαλλιά μια φυσική και πιο νεανική όψη.

  • Η υπηρεσία Beauty Blush προσθέτει μια ιδιαίτερη πινελιά στο χρώμα, στην κορυφή του κεφαλιού, όπου τα αποτελέσματα είναι πιο ορατά.

 

Όλες οι παραπάνω υπηρεσίες είναι πλέον διαθέσιμες και το μόνο που απαιτούν είναι δέκα λεπτά από το χρόνο σας.

Εκκαθάριση
Κωδικός προϊόντος: Μ/Δ Κατηγορίες: ,