Τηλεφωνική υποστήριξη

2310 574040

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Schwarzkoph Professional Fibre Clinix Fortify Multi Repair 200ml

20.50 

Το Fiber Clinix Fortify Multi-Repair Lotion με τεχνολογία Triple Bonding και τεχνολογία C21 συνδέει άμεσα τα κατεστραμμένα και ταλαιπωρημένα μαλλιά και εσωτερικούς δεσμούς μαλλιών. Η φόρμουλα με νιασιναμίδη ενισχύει και θρέφει τις ίνες των μαλλιών και παρατείνει την επίδραση της υπηρεσίας Fiber Clinix στο σαλόνι.

Τεχνολογία Triple Bonding: Η προηγμένη τεχνολογία συγκόλλησης που βασίζεται σε 10 χρόνια έρευνας από το εσωτερικό ενισχύει τη δομή των μαλλιών. Περιέχει ένα τρισθενές ιόν που δημιουργεί νέους δεσμούς δημιουργώντας ένα τρισδιάστατο δίκτυο μέσα στις ίνες των μαλλιών.

Η λειτουργία Fiber Clinix αυξάνει την ελαστικότητα, την ανθεκτικότητα και τα μαλλιά είναι έως και 10 φορές πιο παχιά μετά τη χρήση.

Τεχνολογία C21: Πολύ αποτελεσματικός θρεπτικός παράγοντας που δρα στην επιφάνεια των μαλλιών μέσω της χρήσης της βιομιμητικής αρχής της αναπλήρωσης λιπιδίων.

Η νιασιναμίδη ενισχύει τα μαλλιά από μέσα προς τα έξω. Είναι ένα αποτελεσματικό αντιοξειδωτικό που χρησιμοποιείται για την εξουδετέρωση των επιπτώσεων των επιβλαβών ελεύθερων ριζών από το περιβάλλον και για την καταστολή των σημείων γήρανσης.

Χρήση: Πλύνετε τα μαλλιά σας με σαμπουάν Fortify.

1. Απλώστε σε βρεγμένα μαλλιά, ξεπλύνετε μετά από 5 λεπτά.

2. Απλώστε σε στεγνά με πετσέτα μαλλιά. Μην ξεπλύνετε.

3. Απλώστε μια μικρή ποσότητα σε στεγνά μαλλιά.

Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 - 3 ημέρες
Κωδικός προϊόντος: 4045787571868 Κατηγορίες: , Ετικέτες: , ,

Κάνε εγγραφή τώρα!

Μάθε για νέα προϊόντα και προσφορές.