Τηλεφωνική υποστήριξη

2310 574040

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Schwarzkopf Professional Fibre Clinix Fiber Clinix Hydrate Treatment 250ml

27.00 

 Hydrate Mask FIBER CLINIX  Ο τύπος με το Squalane Complex εξισορροπεί το επίπεδο υγρασίας και βελτιώνει τη διαχείριση και την ελαστικότητα.Ανακατέψτε με οποιοδήποτε Fiber Clinix Booster για την αντιμετώπιση δευτερογενών αναγκών μαλλιών.

Η τεχνολογία C21 & Tripple Bonding προσφέρει την πιο προηγμένη και ισχυρή απόδοση επισκευής της Schwarzkopf Professional.

Η προηγμένη τεχνολογία συγκόλλησης, που βασίζεται σε 10 χρόνια έρευνας και ενισχύει τη δομή των μαλλιών από μέσα. Διαθέτει ένα τρισθενές ιόν που δημιουργεί νέους δεσμούς μέσω της δημιουργίας ενός τρισδιάστατου δικτύου μέσα στις ίνες των μαλλιών. Το σχήμα Fiber Clinix αυξάνει την ελαστικότητα, την ανθεκτικότητα και οδηγεί σε μαλλιά που είναι έως και 10 φορές ισχυρότερα.

C21 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ: Tα παρθένα μαλλιά προστατεύονται από ένα εξωτερικό στρώμα 21 υδρογονανθράκων που ονομάζονται πρωτεολιπίδια, ένας συνδυασμός πρωτεϊνών και λιπαρών οξέων. Τα κατεστραμμένα μαλλιά χάνουν αυτό το προστατευτικό στρώμα. Η τεχνολογία C21 αποκαθιστά τις αλυσίδες C21-Lipid, οι οποίες είναι περισσότερες από τις προηγούμενες αλυσίδες C18-Lipid.

Xρήση: Καθαρίστε τα μαλλιά χρησιμοποιώντας το Fiber Clinix Hydrate Shampoo.

Βγάλτε μια ποσότητα μεγέθους δαμάσκηνου από το Fiber Clinix Treatment και ανακατέψτε πρόσφατα 3-5 αντλίες Fiber Clinix Booster, απλώστε σε στεγνά με πετσέτα μαλλιά, μείγμα και επεξεργαστείτε.

Αφήστε έως και 10 λεπτά και ξεπλύνετε καλά.

Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 - 3 ημέρες
Κωδικός προϊόντος: 4045787572223 Κατηγορίες: , Ετικέτες: , ,

Κάνε εγγραφή τώρα!

Μάθε για νέα προϊόντα και προσφορές.