Τηλεφωνική υποστήριξη

2310 574040

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Schwarzkopf Professional Fibre Clinix Volumize Mask 250ml

27.00 

Το Fiber Clinix Volumize Treatment με τεχνολογία Triple Bonding και C21 σταθεροποιεί εντατικά τα λεπτά και αδύναμα μαλλιά και ταυτόχρονα συνδέει τους εσωτερικούς δεσμούς μαλλιών. Ο τύπος φυτοκίνης παρέχει ελαφριά αίσθηση και πληρότητα των μαλλιών. Επεκτείνει το αποτέλεσμα της υπηρεσίας Fiber Clinix στο σαλόνι.

Τεχνολογία Triple Bonding: Η προηγμένη τεχνολογία συγκόλλησης που βασίζεται σε 10 χρόνια έρευνας από το εσωτερικό ενισχύει τη δομή των μαλλιών. Περιέχει ένα τρισθενές ιόν που δημιουργεί νέους δεσμούς δημιουργώντας ένα τρισδιάστατο δίκτυο μέσα στις ίνες των μαλλιών. Η λειτουργία Fiber Clinix αυξάνει την ελαστικότητα, την ανθεκτικότητα και τα μαλλιά είναι έως και 10 φορές πιο παχιά μετά τη χρήση. *

* Όταν χρησιμοποιείται με το Fiber Clinix vs. μη επεξεργασμένα μαλλιά

Τεχνολογία C21: 

Πολύ αποτελεσματικός θρεπτικός παράγοντας που δρα στην επιφάνεια των μαλλιών μέσω της χρήσης της βιομιμητικής αρχής της αναπλήρωσης λιπιδίων.

Χρήση:

 Απλώστε σε στεγνά με πετσέτα μαλλιά. Ανακατέψτε 15-25 g επεξεργασίας Fiber Clinix και προσθέστε 3-5 αντλίες Fiber Clinix Booster. Αφήστε για έως και 10 λεπτά. Ξεπλύνετε καλά.

Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 - 3 ημέρες
Κωδικός προϊόντος: 4045787573787 Κατηγορίες: , Ετικέτες: , ,

Κάνε εγγραφή τώρα!

Μάθε για νέα προϊόντα και προσφορές.