Τηλεφωνική υποστήριξη

2310 574040

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Schwarzkopf Professional Fibre Clinix Volumize Shampoo 300ml

17.50 

Το Fiber Clinix Volumize Shampoo με τεχνολογία Triple Bonding και C21 καθαρίζει απαλά τα λεπτά και αδύναμα μαλλιά και ταυτόχρονα συνδέει τους εσωτερικούς δεσμούς μαλλιών. Ο τύπος φυτοκίνης παρέχει ελαφριά και πλήρη μαλλιά. Παρατείνει την επίδραση των προϊόντων Fiber Clinix στο σαλόνι. Δεν περιέχει θειικά άλατα SLS / SLES *.

* Χωρίς λαουρυλ θειικό νάτριο και λαουρεθάνη νατρίου. 

Τεχνολογία Triple Bonding: Η προηγμένη τεχνολογία συγκόλλησης που βασίζεται σε 10 χρόνια έρευνας από το εσωτερικό ενισχύει τη δομή των μαλλιών. Περιέχει ένα τρισθενές ιόν που δημιουργεί νέους δεσμούς δημιουργώντας ένα τρισδιάστατο δίκτυο μέσα στις ίνες των μαλλιών. Η λειτουργία Fiber Clinix αυξάνει την ελαστικότητα, την ανθεκτικότητα και τα μαλλιά είναι έως και 10 φορές πιο παχιά μετά τη χρήση. *

* Όταν χρησιμοποιείται με το Fiber Clinix vs. μη επεξεργασμένα μαλλιά

Τεχνολογία C21: Πολύ αποτελεσματικός θρεπτικός παράγοντας που δρα στην επιφάνεια των μαλλιών μέσω της χρήσης της βιομιμητικής αρχής της αναπλήρωσης λιπιδίων.

Η νιασιναμίδη ενισχύει τα μαλλιά από μέσα προς τα έξω. Η νιασιναμίδη είναι επίσης γνωστή ως βιταμίνη Β3. Είναι ένα αποτελεσματικό αντιοξειδωτικό που χρησιμοποιείται για την εξουδετέρωση των επιπτώσεων των επιβλαβών ελεύθερων ριζών από το περιβάλλον και για την καταστολή των σημείων γήρανσης.

Η φυτοκίνη φέρνει στα μαλλιά ένα μακροχρόνιο αντιστατικό αποτέλεσμα, έλεγχο και σταθερότητα. Η φυτοκίνη είναι εκχύλισμα σόγιας που είναι βιοτεχνολογικά τροποποιημένο. Στη φροντίδα του δέρματος, η φυτοκίνη χρησιμοποιείται για την ικανότητά της να αναγεννά το δέρμα μέσω της αποτελεσματικής ενεργοποίησης του κολλαγόνου.

Διορθώνει αποτελεσματικά την ελαστικότητα του δέρματος και αποκαθιστά τη βαθιά παροχή νερού στο δέρμα

Χρήση: Απλώστε σε βρεγμένα μαλλιά, κάντε μασάζ και ξεπλύνετε καλά.

Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 - 3 ημέρες

Κάνε εγγραφή τώρα!

Μάθε για νέα προϊόντα και προσφορές.