Τηλεφωνική υποστήριξη

2310 574040

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Schwarzkopf [3D]MEN Root Activator Shampoo 250ml

15.00 

Το [3D]MEN, είναι το πρώτο brand της Schwarzkopf Professional αποκλειστικά σχεδιασμένο να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες και απαιτητικές ανάγκες των αντρών με ένα πραγματικά «τρισδιάστατο» τρόπο. Η νέα ολοκληρωμένη σειρά [3D]MEN αποτελείται από  έξι προϊόντα περιποίησης και τρία styling.

Κάθε προϊόν της νέας ολοκληρωμένης σειράς [3D]MEN, ανταποκρίνεται σε τρεις βασικές ανάγκες της ανδρικής περιποίησης, ακολουθώντας τις αρχές του [3D] Tricho-System: η γνώση των μαλλιών, του τριχωτού και της ρίζας. Με αυτόν τον τρόπο προσφέρει ένα ολοκληρωμένο σύστημα περιποίησης των μαλλιών, με άμεσα αντιληπτά αναζωογονητικά αποτελέσματα τροφοδοτούμενα από τα επιστημονικώς αποδεδειγμένα ενεργά συστατικά του. Η νέα καινοτομική σειρά styling συμπληρώνει την ολοκληρωμένη εμπειρία [3D]MEN. Τα επαγγελματικά προϊόντα styling [3D]MEN καλύπτουν τις τρεις βασικές διαστάσεις του ανδρικού styling: [1] κράτημα, [2] υφή και [3] φορμάρισμα

[3D]MEN Root Activator Shampoo

Ενεργοποιεί τις ρίζες και βοηθάει τα μαλλιά να ανακτήσουν τη πυκνότητά τους, μειώνοντας την τριχόπτωση. Το Panthenol, η Ταυρίνη και το Carnitine είναι τα 3 βασικά συστατικά που δρουν παράλληλα σε μαλλιά, τριχωτό & ρίζες, μεταφέροντας θρεπτικά συστατικά στο θύλακα της τρίχας και αυξάνοντας τη παραγωγή των παραγόντων που είναι υπεύθυνοι για την ανάπτυξη των μαλλιών.

 

Διαθεσιμότητα: Παράδοση 1 - 3 ημέρες
Κωδικός προϊόντος: 4045787264425 Κατηγορίες: ,

Κάνε εγγραφή τώρα!

Μάθε για νέα προϊόντα και προσφορές.