Τηλεφωνική υποστήριξη

2310 574040

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Schwarzkopf Professional Fibre Clinix Hydrate Conditioner 250ml

20.50 

Το Fiber Clinix Hydrate Conditioner με την τεχνολογία Triple Bonding και την τεχνολογία C21 διαχωρίζει άμεσα τα ξηρά και εύθραυστα μαλλιά ενώ συνδέει τους εσωτερικούς δεσμούς μαλλιών. Η φόρμουλα με το Squalane Complex εξισορροπεί το επίπεδο υγρασίας και βοηθά στην αύξηση της ελαστικότητας και παρατείνει την επίδραση της υπηρεσίας Fiber Clinix στο σαλόνι.

Τεχνολογία Triple Bonding: Περιέχει ένα τρισθενές ιόν που δημιουργεί νέους δεσμούς δημιουργώντας ένα τρισδιάστατο δίκτυο μέσα στις ίνες των μαλλιών. Η λειτουργία Fiber Clinix αυξάνει την ελαστικότητα, την ανθεκτικότητα και τα μαλλιά είναι έως και 10 φορές πιο παχιά μετά τη χρήση. *

* Όταν χρησιμοποιείται με το Fiber Clinix vs. μη επεξεργασμένα μαλλιά

Τεχνολογία C21: Πολύ αποτελεσματικός θρεπτικός παράγοντας που δρα στην επιφάνεια των μαλλιών μέσω της χρήσης της βιομιμητικής αρχής της αναπλήρωσης λιπιδίων.

Το σύμπλεγμα σκουαλανιού βοηθά στην ενυδάτωση των μαλλιών. Το Squalane είναι ένας ακόρεστος υδρογονάνθρακας με τη μορφή διαυγούς άχρωμου υγρού. Στη φροντίδα του δέρματος, χρησιμοποιείται για σημαντική ενυδάτωση και εύκολη απορρόφηση στο δέρμα

Χρήση: Ανακινείστε καλά. Πλύνετε τα μαλλιά σας με σαμπουάν Hydrate. Ψεκάστε σε στεγνά με πετσέτα μαλλιά. Μην ξεπλύνετε. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια.

Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 - 3 ημέρες

Κάνε εγγραφή τώρα!

Μάθε για νέα προϊόντα και προσφορές.