Τηλεφωνική υποστήριξη

2310 574040

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Schwarzkopf Professional Fibre Clinix Vibrancy Conditioner 250ml

20.50 

Το Fiber Clinix Vibrancy Conditioner με τεχνολογία Triple Bonding και C21, βοηθά στη χτένα χρωματισμένων μαλλιών και ταυτόχρονα συνδέει εσωτερικούς δεσμούς μαλλιών. Η φόρμουλα με AHA αυξάνει τη μακροπρόθεσμη ζωτικότητα των χρωματισμένων μαλλιών. Επεκτείνει την επίδραση των προϊόντων Fiber Clinix στο σαλόνι.

Τεχνολογία Triple Bonding: Η προηγμένη τεχνολογία συγκόλλησης που βασίζεται σε 10 χρόνια έρευνας από το εσωτερικό ενισχύει τη δομή των μαλλιών. Περιέχει ένα τρισθενές ιόν που δημιουργεί νέους δεσμούς δημιουργώντας ένα τρισδιάστατο δίκτυο μέσα στις ίνες των μαλλιών. Η λειτουργία Fiber Clinix αυξάνει την ελαστικότητα, την ανθεκτικότητα και τα μαλλιά είναι έως και 10 φορές πιο παχιά μετά τη χρήση. *

* Όταν χρησιμοποιείται με το Fiber Clinix vs. μη επεξεργασμένα μαλλιά

Τεχνολογία C21: Πολύ αποτελεσματικός θρεπτικός παράγοντας που δρα στην επιφάνεια των μαλλιών μέσω της χρήσης της βιομιμητικής αρχής της αναπλήρωσης λιπιδίων.

Η νιασιναμίδη ενισχύει τα μαλλιά από μέσα προς τα έξω. Είναι ένα αποτελεσματικό αντιοξειδωτικό που χρησιμοποιείται για την εξουδετέρωση των επιπτώσεων των επιβλαβών ελεύθερων ριζών από το περιβάλλον και για την καταστολή των σημείων γήρανσης.

Χρήση: Πλύνετε τα μαλλιά σας με σαμπουάν Vibrancy. Απλώστε σε στεγνά με πετσέτα μαλλιά, ξεπλύνετε μετά από 2 λεπτά.

Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 - 3 ημέρες
Κωδικός προϊόντος: 4045787572346 Κατηγορίες: , ,

Κάνε εγγραφή τώρα!

Μάθε για νέα προϊόντα και προσφορές.