Νέα Ισιωτική Θεραπεία Μαλλιών Qiqi Vega

Νέα Ισιωτική Θεραπεία Μαλλιών Qiqi Vega

H Qiqi Vega αποτελεί μια πολυλειτουργική, φιλική προς το περιβάλλον, υψηλής αποτελεσματικότητας θεραπεία που μαλακώνει και ισιώνει τα μαλλιά χωρίς σκληρές χημικές ουσίες. Μετά την χρήση της τα μαλλιά παραμένουν φυσικά ίσια, δυνατά, μαλακά και εύκολα διαχειρίσιμα, είτε μόνιμα (ανανέωση όταν μεγαλώσουν οι ρίζες) είτε ημιμόνιμα (έως 4 μήνες). Η θεραπεία Qiqi έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να απαντά και να αντιμετωπίζει όλους τους τύπους και τις συνθήκες μαλλιών.

Η QiQi βασίζεται σε σύγχρονη τεχνολογία που μαλακώνει τα μαλλιά με μακροχρόνιο αποτέλεσμα χωρίς την επιβλαβή επίδραση ισχυρών προϊόντων όπως αλκαλικά συστατικά, φορμαλδεΰδη ή άλλη αλδεΰδη, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε θραύση και βλάβη των μαλλιών. Με τη φιλική προς το περιβάλλον θεραπεία που μαλακώνει τα μαλλιά, οι hair artists μπορούν να έχουν στα χέρια τους μία ισχυρή θεραπεία χωρίς να απελευθερώσουν χημικά αέρια στον χώρο.

Η επαναστατική τεχνολογία χωρίς τοξικά συστατικά, περιέχει ένα μοναδικό μείγμα αμινοξέων που δημιουργείται αποκλειστικά από την Qiqi, αντιδρώντας απευθείας με δισουλφιδικούς δεσμούς, μεταμορφώνοντας τους σε εντελώς ίσια, μαλακή, εύκολα διαχείρισιμη και ισχυρότερη τρίχα. H Qiqi Vega είναι ασφαλές να παραμείνει στα μαλλιά χωρίς χρονικό περιορισμό.

Κλείστε το ραντεβού σας στο κατάστημα του ομίλου Sede που σας εξυπηρετεί και πείτε αντίο σε μαλλιά που δεν ισιώνουν και σας ταλαιπωρούν κάθε πρωί!