Μεγάλος Καλοκαιρινός Διαγωνισμός του ομίλου Sede

Μεγάλος Καλοκαιρινός Διαγωνισμός του ομίλου Sede

 

Η συνεργασία πολλών ετών και οι σχέσεις εμπιστοσύνης μεταξύ 2 βασικών γραναζιών της κοινότητας παροχής υπηρεσιών ομορφιάς οδηγεί στην μεγαλύτερη δωροθεσία που έχει υπάρξει ποτέ στην Ελλάδα μέσω πολυχώρων ομορφιάς, συνολικής ονομαστικής αξίας που ξεπερνάει τα 28.000 ευρώ.

Από την μία πλευρά ο όμιλος Sede ως πάροχος υψηλής ποιότητας υπηρεσιών κομμωτικής, ονυχοπλαστικής και αισθητικής με μηνιαία επισκεψιμότητα άνω των 15 χιλιάδων πελατών και από την άλλη πλευρά η Schwarzkopf Professional Greece βασικός προμηθευτής του πρώτου και μία από τις 3 μεγαλύτερες εταιρείες παρασκευής και πώλησης προϊόντων βαφείου, περιποίησης, styling, θεραπειών κ.α. σε παγκόσμιο επίπεδο.

Με οδηγό την εισαγωγή της νέας σειράς Igora Royal στην αγορά, η οποία διατήρησε την αξιόπιστη σύνθεση υψηλής απόδοσης  σε νέες εκσυγχρονισμένες και βιώσιμες συσκευασίες, προχωράμε σε μια καλοκαιρινή γιορτή χρωμάτων, επιβραβεύοντας κάθε πελάτη που θα προσέλθει στα καταστήματα μας και θα δεχθεί την παροχή υπηρεσίας βαφείου τιμής 16€ και άνω, με ένα δώρο μέσω της διαδικασίας κουπονιού – ξυστού.

Οι άρτια εκπαιδευμένοι colorist του ομίλου Sede σας περιμένουν ώστε μετά την ικανοποίηση που θα λάβετε πετυχαίνοντας το καλύτερο χρώμα που είχατε ποτέ στα μαλλιά σας, να προσθέσετε στην συλλογή σας ως δώρο ένα προϊόν κομμωτικής υψηλών προδιαγραφών με την σφραγίδα της Schwarzkopf Professional.

Ευχές για καλή τύχη δεν χρειάζονται, αφού όλες οι φίλες και φίλοι μας θα απολαύσουν τα δώρα!

Καλό Καλοκαίρι!
Sede Group & Schwarzkopf Professional Greece