Fibre Clinix: Μεταμόρφωσε τα μαλλιά σου!

Fibre Clinix: Μεταμόρφωσε τα μαλλιά σου!

Fibre Clinix. Ανανεωμένη με λύσεις για κάθε τύπο μαλλιών!

 

Τώρα έχεις την δυνατότητα να παρατείνεις τα αποτελέσματα του κομμωτηρίου και στο σπίτι με τα προϊόντα περιποίησης της Fibre Clinix.

Κάθε καταναλωτής έχει διαφορετικές ανάγκες και προτιμήσεις, και αυτό παρατηρείται σε πολλούς διαφορετικούς κλάδους, όπως στην εσωτερική διακόσμηση, στη μόδα, στα αυτοκίνητα και στα καλλυντικά.

Οι καταναλωτές ζητούν όλο και περισσότερο επαγγελματικά προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς με υψηλές επιδόσεις και να είναι ενήμεροι για τις νέες τεχνολογίες και τα νέα συστατικά. Όσον αφορά την περιποίηση των μαλλιών οι καταναλώτριες έχουν περισσότερες από μία ανάγκες, και εκδηλώνουν έντονο ενδιαφέρον για εξατομικευμένες λύσεις που παρατείνουν και διατηρούν τα αποτελέσματα του κομμωτηρίου στο σπίτι.

Για την κάλυψη της παραπάνω ανάγκης η Schwarzkopf Professional δημιούργησε ένα ολοκληρωμένο σύστημα περιποίησης μαλλιών, το Fibre Clinix.

Αποκλειστικά για επαγγελματικούς χώρους υπηρεσιών ομορφιάς, το οποίο αξιοποιεί τις τελευταίες επιστημονικές καινοτομίες για να προσφέρει εξατομίκευση όχι μόνο στο κομμωτήριο, αλλά και στο σπίτι.

Αρχικά εφαρμόζετε η θεραπεία στο κομμωτήριο με το Tribond Shampoo, το Tribond Treatmen και το κατάλληλο booster ώστε ο συνδυασμός όλων αυτών να ενδυναμώσει τη δομή της τρίχας και να αναπληρώσει τα κενά στην επιφάνεια της σύμφωνα με τις ανάγκες του εκάστοτε τριχωτού.

Fibre Clinix Salon

 

Μετά το πέρας της θεραπείας σε συνεργασία με τον Hair Expert του ομίλου Sede και την βοήθεια του SalonLab επιλέγεται τα απαραίτητα προϊόντα για το σπίτι.

Υπάρχουν 5 διαφορετικές σειρές, οι οποίες καλύπτουν όλους τους τύπους μαλλιών και αποτελούνται από 5 προϊόντα (Shampoo, Conditioner, Multi-Repair Lotion, Treatment και Booster)

1) Fibre Clinix Fortify (Για ταλαιπωρημένα μαλλιά)

Fortify

Η φθορά της τρίχας συμβαίνει όταν η δομή της εξασθενεί, κυρίως από τρεις διαφορετικούς παράγοντες:

Την περιβαλλοντική φθορά, ως αποτέλεσμα των επιβλαβών παραγόντων, όπως είναι η ρύπανση του αέρα, η έκθεση στον ήλιο και οι μεταβολές της θερμοκρασίας. Στην περίπτωση της ρύπανσης, μικροσκοπικά σωματίδια προσκολλώνται στην επιφάνεια της τρίχας, φθείρουν το περιτρίχιο και κάνουν τα μαλλιά θαμπά και μη διαχειρίσιμα. Επιπλέον, τα μαλλιά έχουν τραχιά αίσθηση και δημιουργούνται εύκολα κόμποι.

Την φυσική φθορά. Κάθε λούσιμο, κάθε απότομη κίνηση με τη χτένα και κάθε προϊόν styling αποτελούν επιπρόσθετη επιβλαβή δύναμη στην τρίχα. Αν και η επίδραση αυτών των παραγόντων είναι μικρή, το φριζάρισμα και το σπάσιμο της τρίχας μπορούν να συμβούν ακόμα και στην απουσία κάποιας τεχνικής υπηρεσίας, ειδικότερα στην περίπτωση των μακριών σε μήκος μαλλιών τα οποία έχουν λουστεί, χτενιστεί και στυλιζαριστεί πολλές φορές.

Την τεχνική φθορά, ως αποτέλεσμα των τεχνικών υπηρεσιών βαφής κτλ, οι οποίες μπορούν να διασπάσουν τους δισουλφιδικούς δεσμούς της τρίχας. Η υπερβολική έκθεση σε τεχνικές υπηρεσιές μπορούν να προκαλέσουν σοβαρή φθορά όπως ακανόνιστες άκρες στο περιτρίχιο και σπάσιμο στην εσωτερική δομή της τρίχας.

Με την σειρά Fortify της Fibre Clinix, επιτυγχάνεται αναδόμηση, ενδυνάμωση και αναζωογόνηση των ινών της τρίχας. Τα μαλλιά θρέφονται εντατικά και αποκτούν ελαστικότητα και λάμψη.

2) Fibre Clinix Vibrancy (Για βαμμένα μαλλιά)

Vibrancy

 

Το χρώμα των μαλλιών είναι ξεχωριστό για κάθε γυναίκα. Είναι απαραίτητο να διατηρηθούν τα χρωστικά μόρια στο εσωτερικό των ινών της τρίχας και παράλληλα να προστατεύετε η δομή της κερατίνης μέσα στην τρίχα.

Το χρώμα των μαλλιών ξεθωριάζει κυρίως από 2 παράγοντες.

Πρώτος παράγοντας είναι το νερό και οι επιφανειοδραστικές ουσίες. Τα μαλλιά είναι υγροσκοπικά, που σημαίνει ότι απορροφούν υγρασία από το περιβάλλον. Όταν πραγματοποιείται η διαδικασία του λουσίματος, η τρίχα απορροφάει μεγάλη ποσότητα νερού και η διάμετρος της αυξάνεται, γεγονός που οδηγεί στην απώλεια των χρωστικών μορίων.

Δεύτερος παράγοντας είναι τα περιβαλλοντικά και μεταλλικά ίχνη. Οποιαδήποτε φθορά, λόγω ήλιου, χλωρίου, θαλασσινού αλατιού ή θερμότητας επιταχύνει το ξεθώριασμα του χρώματος.

Με την σειρά Vibrancy της Fibre Clinix, επιτυγχάνεται προστασία και παράταση ζωής του χρώματος. Τα μαλλιά προστατεύονται από την θερμότητα κατά το στέγνωμα, ενισχύεται η ζωντάνια του χρώματος τους και αποκτούν απαλότητα, ελαστικότητα και λάμψη.

3) Fibre Clinix Hydrate (Για ξηρά και εύθραστα μαλλιά)

Hydrate

 

Το ισορροπημένο επίπεδο υγρασίας στην τρίχα αποτελεί τη βάση για υγιή στην όψη, ελαστικά μαλλιά. Επιπλέον, αυτό καθορίζει και άλλα χαρακτηριστικά της τρίχας όπως είναι η υφή και η διαχειρισιμότητα. Ωστόσο, το επίπεδο υγρασίας εξαρτάται σημαντικά και από άλλους παράγοντες.

Τα ξηρά μαλλιά μπορεί να είναι το αποτέλεσμα ενός ξηρού τριχωτού. Μια υπό-λειτουργία των σμηγματογόνων αδένων οδηγεί στην έλλειψη της προστατευτικής λιπιδική μεμβράνης. Γι΄αυτό το λόγο, η τρίχα είναι επιρρεπής στην ξηρότητα. Καθώς τα μαλλιά μακραίνουν, τα φυσικά λιπίδια χάνονται και δεν μπορούν πλέον να προστατεύσουν την ευαίσθητη δομή πρωτεϊνών της τρίχας. Μόλις η προστατευτική λιπιδική μεμβράνη χαθεί εντελώς, είναι αδύνατο να διατηρηθεί η υγρασία στην τρίχα.

Με την σειρά Hydrate της Fibre Clinix, επιτυγχάνεται εξισορρόπηση του επιπέδου υγρασίας και βελτιώνεται η διαχειρισιμότητα. Ενυδατώνει τα μαλλιά και προλαμβάνει την αίσθηση της ξηρότητας σφραγίζοντας απόλυτα τα πορώδη μαλλιά.

4) Fibre Clinix Volumize (Για λεπτά και αδύναμα μαλλιά)

Volumize

 

Η διάμετρος της τρίχας, κυμαίνεται από 0,05mm έως 0,12mm . Όσο πιο μικρή είναι η διάμετρος της, τόσο πιο εύθραυστη είναι, καθώς υφίσταται φθορές πιο εύκολα εξαιτίας της μικρότερης και μειωμένης εσωτερικής της σύσταστης. Τα λεπτά μαλλιά μπορεί να χάνουν τον όγκο τους αμέσως μετά το λούσιμο και το styling, με αποτέλεσμα να φαίνονται άτονα στην όψη.

Η κύρια ανάγκη των λεπτών μαλλιών είναι να αυξηθεί η δύναμη τους και να σταθεροποιηθεί η δομή της τρίχας. Ιδανικά αυτό θα πρέπει να επιτευχθεί με ανάλαφρες συνθέσεις που θα διασφαλίσουν μεγαλύτερη ανθεκτικότητα αλλά δεν θα βαραίνουν τα μαλλιά.

Με την σειρά Volumize της Fibre Clinix, βελτιώνεται το σώμα και ενδυναμώνεται η τρίχα. Τα μαλλιά σταθεροποιούνται ώστε να αποτραπεί ο στατικός ηλεκτρισμός και αποκτούν όγκο και δύναμη.

5) Fibre Clinix Tame (Για χονδρά και ατίθασα μαλλιά)

Tame

 

Τα χονδρά κυματιστά η πολύ τραχιά μαλλιά μπορεί να παρουσιάζουν επίμονα μια ακανόνιστη όψη. Το βασικό σχήμα της τρίχας καθορίζεται κατά βάση από την προδιάθεση της. Το σχήμα της δομής τρίχας διαφέρει κατά το μήκος της. Λόγω της απρόβλεπτης φύσης της, η τρίχα είναι λιγότερο ελαστική και διαχειρίσιμη. Οι ίνες της τρίχας αναπτύσσονται προς διαφορετικές κατευθύνσεις και είναι επιρρεπείς στους κόμπους. Αυτός ο τύπος μαλλιών τείνει να είναι περισσότερο απείθαρχος, και ως αποτέλεσμα τα μαλλιά φριζάρουν και είναι λιγότερο διαχειρίσιμα.

Με την σειρά Tame της Fibre Clinix, βελτιώνεται άμεσα η διαχειρισιμότητα των μαλλιών και επιταχύνεται η διαδικασία στεγνώματος με πιστολάκι. Τα μαλλιά είναι προστατευμένα από την θερμότητα και τη φθορά που προκαλούν οι τεχνικές υπηρεσίες. Λειαίνεται η δομή της τρίχας και τιθασεύεται το φριζάρισμα.

Η Schwarzkopf φρόντισε και δημιούργησε μια ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης και φροντίδας των μαλλιών.

Εσείς δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματα του ομίλου Sede και μαζί με τον αγαπημένο σας Hair Expert και την βοήθεια του νέου καινοτόμου τεχνολογικού εργαλείου που εντοπίζει την ποιότητα της τρίχας Smart Analyzer να δώσετε στα μαλλιά σας την φροντίδα που τους αξίζει!