Ο όμιλος Sede βοηθός στην προσπάθεια των ανθρώπων της Μέριμνας Ζωής

Ο όμιλος Sede βοηθός στην προσπάθεια των ανθρώπων της Μέριμνας Ζωής

Ανακυκλώνουμε για το συνάνθρωπο. Μαζεύουμε πλαστικά καπάκια, δίνουμε ζωή!”

…Αυτό ακριβώς πράξαμε, με τη βοήθεια όλων σας!

Το Sede Group είναι ενεργό στο μάζεμα πλαστικών πωμάτων με σκοπό την αγορά αμαξιδίων ΑΜΕΑ, τα  τελευταία 2 χρόνια. Έτσι, αφού συγκεντρώθηκαν όλα τα καπάκια παραδόθηκαν με χαρά στη “ΜΕΡΙΜΝΑ ΖΩΗΣ” και στον πρόεδρο κ. Φωτιάδη Γεώργιο.

Ο Σύλλογος “ΜΕΡΙΜΝΑ ΖΩΗΣ” ιδρύθηκε πριν 4 περίπου χρόνια στην περιοχή των Δυτικών Συνοικιών της Θεσσαλονίκης, έχοντας ως στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ατόμων με αναπηρία σε τοπικό επίπεδο, την εκπαίδευση και επαγγελματική τους αποκατάσταση, την κοινωνικοποίηση και έξοδό τους από την απομόνωση της προκατάληψης και του ρατσισμού.
Ο σύλλογος συνεργάζεται αρμονικά με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, τους κοινωνικούς φορείς και τους απλούς συμπολίτες

Αξίζει να σημειωθεί  πως για το σύνολο των προσπαθειών δεν λαμβάνουν καμία οικονομική ενίσχυση από την Πολιτεία, κρατικό φορέα ή Οργανισμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Όλες οι υπηρεσίες που παρέχει η “ΜΕΡΙΜΝΑ ΖΩΗΣ” προσφέρονται εντελώς δωρεάν σε όλους τους πολίτες της περιοχής που έχουν ανάγκη, ενώ το οικονομικό βάρος στηρίζεται από τις εισφορές των μελών, τα έσοδα από τις εκδηλώσεις και τους ελάχιστους χορηγούς που δυστυχώς στις δύσκολες μέρες που ζούμε γίνονται όλο και πιο σπάνιοι.

Γι’ αυτό το λόγο καλούμε όλους εσάς να συμμετέχετε σε αυτή την όμορφη και δημιουργική προσπάθεια!