Διεκδίκησε το μέλλον που σου αξίζει. Νέες θέσεις εργασίας με μισθοδοσία 1000€!

Διεκδίκησε το μέλλον που σου αξίζει. Νέες θέσεις εργασίας με μισθοδοσία 1000€!

Ο όμιλος Sede, για ακόμα μία φορά πρωτοτυπεί και επιχειρεί να αλλάξει τα δεδομένα στον χώρο της κομμωτικής δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας με μισθοδοσία 1000€. Η συνεχής φυγή των νέων μας στο εξωτερικό για εξεύρεση εργασίας με ικανοποιητικές αποδοχές έχει »ματώσει» τις ελληνικές επιχειρήσεις που αναζητούν εξειδικευμένο προσωπικό. Δεν μένουμε απαθής σε αυτό το φαινόμενο.

Ποιος δεν επιθυμεί σήμερα να εξασφαλίζει μέσω της εργασίας του ένα υψηλό επίπεδο διαβίωσης, χωρίς άγχος για την εξασφάλιση όλων εκείνων των απαραίτητων αγαθών της καθημερινότητας μας; Η απάντηση θα λέγαμε πως αυτόματα είναι το ότι όλοι επιθυμούμε το παραπάνω.

Αν λοιπόν, είσαι επαγγελματίας στον χώρο της κομμωτικής με ειδικότητα Colorist, Salon Expert η Barber δεν έχεις παρά να στείλεις το βιογραφικό σου στο hr@sede.gr ή να συμπληρώσεις την ειδική φόρμα πατώντας εδώ.

Μόλις λάβουμε τα απαραίτητα στοιχεία για εσένα, μετά χαράς θα συζητήσουμε από κοντά το νέο επαγγελματικό σου μέλλον.

Μην σκέφτεσαι πλέον λύσεις που δεν επιθυμείς στην πραγματικότητα. Διεκδίκησε υψηλή μισθοδοσία της τάξης των 1000€, με τις ισχυρές γνώσεις και τεχνικές που κατέχεις στον τομέα της κομμωτικής.

Φυσικά στην εργασιακή εξέλιξη δεν υπάρχει »ταβάνι». Μαζί θέλουμε να προχωρήσουμε, να θέσουμε νέες βάσεις και να δημιουργήσουμε μια αξέχαστη εμπειρία ομορφιάς για το κοινό!

Εγγύηση για όλα τα παραπάνω αποτελεί η 10ετής μας παρουσία στον χώρο της ομορφιάς και η πρώτη θέση που κατέχουμε στην Θεσσαλονίκη ως η εταιρεία με την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στους χώρους καλλωπισμού.

Αναμένουμε το βιογραφικό σου και εν συνεχεία θα συζητήσουμε όλα τα υπόλοιπα πρόσωπο με πρόσωπο για να σχεδιάσουμε ένα μέλλον γεμάτο προκλήσεις…

Sede Group,
Τμήμα Ανθρωπίνων Πόρων