Πάντα δίπλα στον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Πάντα δίπλα στον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» και Sede Group:

Η σχέση μας με τον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» είναι κάτι πολύ παραπάνω από μια απλή σχέση προσφοράς βοήθειας.

Έχοντας γνωρίσει τους ανθρώπους που απαρτίζουν τον οργανισμό και τον τρόπο με τον οποίο εργάζονται – προσφέρουν σε αυτά τα παιδιά που έχουν τόσο ανάγκη μια πραγματική οικογένεια, αλλά και τα ίδια τα παιδιά από τα οποία αρκεί ένα χαμόγελο για να ομορφαίνει η ημέρα σου, παρέχουμε πολύπλευρη και ουσιαστική στήριξη στις δράσεις του οργανισμού.

Από το 2019 όπου και πραγματοποιήσαμε την πρώτη μας συνάντηση εώς σήμερα και για όσο μπορούμε με την παντοτινή στήριξη των φίλων – πελατών μας θα βρισκόμαστε δίπλα σε αυτούς που έχουν ανάγκη.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού»

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» με την σειρά του βρίσκεται δίπλα σε κάθε παιδί θύμα βίας, κάθε παιδί με πρόβλημα υγείας, κάθε παιδί που εξαφανίζεται, κάθε παιδί που βρίσκεται ή απειλείται να βρεθεί σε κατάσταση φτώχειας, χάρη στην πολύτιμη και ουσιαστική συμμετοχή χιλιάδων επιχειρήσεων στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχει καλύτερη περιγραφή όλου του οράματος του οργανισμού από το κείμενο του μικρού Ανδρέα, του οποίου αρκούσε μία εμφάνιση στο πανελλήνιο ώστε να δημιουργηθεί ένας από τους μεγαλύτερους οργανισμούς στήριξης παιδιών που το έχουν ανάγκη στην Ελλάδα:

« Όλοι ξέρουμε, συζητάμε για κάτι παιδιά στους δρόμους που τους λείπει το χαμόγελο. Τους λείπει το χαμόγελο γιατί δεν έχουν λεφτά, δεν έχουν παιχνίδια, δεν έχουν φαϊ και μερικά δεν έχουν καν γονείς. Σκεφτήτε λοιπόν και αφήστε τα λόγια ας ενωθούμε κι ας δώσουμε ότι μπορούμε στα φτωχά: αλβανάκια, άσπρα και μαύρα όλα παιδιά είναι και αξίζουν ένα χαμόγελο. Αυτός ο σύλλογος θα λέγετε: ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ. Ελάτε λοιπόν να βοηθήσουμε να αν ενωθούμε όλοι θα τα καταφέρουμε. »

Ανδρέας Γιαννόπουλος

Ενέργειες στήριξης:

Ο Όμιλος Sede  συμμετέχει ενεργά στο πολύπλευρο έργο του Οργανισμού, στηρίζοντας τις δράσεις υποστήριξης των παιδιών που βρίσκονται σε ανάγκη.

Πιο συγκεκριμένα για το 2020 – 2021:

● αποδίδουμε από 0,5€ έως 1€ στον οργανισμό από την πώληση κάθε προϊόντος

● προσφέρουμε 50 δωροεπιταγές κουρεμάτων συνολικής αξίας 400€ για τα ανήλικα παιδιά που μεγαλώνουν στο Σπίτι του Οργανισμού, στο Φοίνικα Θεσσαλονίκης

● παρέχουμε ειδικές τιμές στα ενήλικα παιδιά και στους εργαζομένους του οργανισμού στη Θεσσαλονίκη, με έκπτωση 20% στις υπηρεσίες και 10% στην αγορά προϊόντων

● τοποθετούμε κουμπαράδες του οργανισμού σε όλα μας τα καταστήματα στη Θεσσαλονίκη

Δεν περισσεύει κανείς:

Σε αυτήν την προσπάθεια μας, επαναλαμβάνουμε δεν περισσεύει κανείς.

Έχετε αποδείξει χρόνια όλοι οι αγαπημένοι φίλοι – πελάτες μας το πόσο ενεργά συμμετέχετε σε κάθε τέτοια ενέργεια.

Και αυτήν την φορά θα τα καταφέρουμε, όπως κάθε προηγούμενη φορά.