Δωρίζουμε αγάπη για τη μικρή Κλεοπάτρα

Δωρίζουμε αγάπη για τη μικρή Κλεοπάτρα

Πολλές φορές η ζωή δεν σου φέρνει τα πράγματα όπως θα το περίμενες. Περίμενες μια προαγωγή στη δουλειά που δεν ήρθε, το αμάξι σου χάλασε ξαφνικά ή πόσο θα ήθελες να μπορείς να αγοράσεις τα καινούργια ρούχα που είδες στην βιτρίνα του εμπορικού κάνοντας βόλτα το Σαββατοκύριακο.

Εντάξει ας το πάρουμε από την αρχή: Η ζωή δεν σου κάνει όλα τα χατίρια καθημερινά. Όμως είναι και μερικές φορές που η άτιμη στα αλήθεια δεν στα φέρνει όπως τα υπολόγιζες. Κάπως έτσι ήρθαν τα πράγματα στη μικρή Κλεοπάτρα.

Χονδροβλαστικό οστεοσάρκωμα, άλλο ένα τρομακτικό όνομα του αιώνιου θηρίου του καρκίνου. Χημειοθεραπείες, χειρουργεία και ένας μακρύς αγώνας έως την νίκη. Όπως κάθε αγώνας έτσι και αυτός απαιτεί θυσίες. Θυσίες που απαιτούν την μεταφορά της Κλεοπάτρας σε εξειδικευμένο κέντρου του εξωτερικού το συντομότερο δυνατό, ώστε οι καλύτεροι γιατροί να παλέψουν και να κερδίσουν.

Το θηρίο είναι απέναντι σε ένα μικρό παιδί. Το παιδί όμως δεν είναι μόνο. Δίπλα του έχει όλους εμάς, που αν κάτι μας ξεχώριζε πάντα έναντι άλλων ήταν ότι μπορεί να μαλώσεις με τον γείτονα γιατί πάρκαρε στραβά το αυτοκίνητο και δεν μπορείς να περάσεις το πεζοδρόμιο, στην πρώτη του δυσκολία όμως θα είσαι ο πρώτος που θα βοηθήσει. Φιλότιμο, λέξη που δεν μεταφράζεται σε καμία άλλη γλώσσα.

Η οικογένεια της μικρής Κλεοπάτρας για τον σκοπό αυτό έχει ανοίξει ερανικό λογαριασμό με τα εξής στοιχεία:

Στοιχεία επικοινωνίας: Τουράνη Αμαλία (μητέρα Κλεοπάτρας Καμπακάκη)
Τηλ: 690 788 5115, Email: amalia_tou@hotmail.com
ΕΡΑΝΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
Τράπεζα Πειραιώς
Αρ. Λογαριαμού: 5266070334001
IBAN: GR79 0172 2660 0052 6607 0334 001
SWIFT-BIC: PIRBGRAA
Δικαιούχοι: Τουράνη Αμαλία
Καμπακάκη Κλεοπάτρα

Ο όμιλος Sede, το Σάββατο 23/12 θα διαθέσει όλα τα έσοδα των πωλήσεων προϊόντων για τον σκοπό αυτό. Ταυτόχρονα κουμπαράδες θα βρίσκονται σε όλα μας τα καταστήματα ώστε διοίκηση, προσωπικό και όλοι εσείς οι αγαπημένοι μας φίλοι να καταθέσουμε ότι περισσότερο μπορούμε για να βάλουμε το λιθαράκι μας σε αυτόν τον αγώνα.

Κανένα θηρίο δεν θα αποκτούσε ποτέ τη φήμη του, αν δεν υπήρχε κάποιος να το νικήσει.

Και η Κλεοπάτρα θα νικήσει!

Καλές γιορτές σε όλους μας με υγεία.