Παστέλ: Το trend του καλοκαιριού στα νύχια

Παστέλ: Το trend του καλοκαιριού στα νύχια

«Νυχάκια σαν…ζαχαρωτά!»

Η Άνοιξη είναι μία εποχή η οποία συμβολίζει την άνθιση και τη χαρά! Μόλις έχουμε βγει από το χειμώνα και το μόνο που θέλουμε να κάνουμε είναι να ξεφορτωθούμε τα σκούρα και μουντά χρώματα (οκ, τα μαύρα νυχάκια πάντα θα έχουν μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά σου) και να φορέσουμε όμορφα  χρωματιστά για να νιώσουμε χαρούμενοι και να μπούμε ίσως και σε μία πιο παιδική διάθεση. Τα βλέπουμε στα ρούχα και φυσικά και στα νύχια! Γαλάζια, ροζ, πράσινα, κίτρινα είναι λίγες μόνο από τις αποχρώσεις που αγαπάμε να βλέπουμε στα νύχια μας ή στα νύχια των άλλων.

Κάθε φόρα που κλείνεις το καθιερωμένο σου ραντεβού manicure , βρίσκεσαι μπερδεμένη ανάμεσα στις παλέτες των χρωμάτων; Λογικό!  Γι’ αυτό λοιπόν ψάξαμε και βρήκαμε τα  πιο ωραία ανοιξιάτικα παστέλ χρώματα, που θα σε κάνουν να θες να κοιτάς τα νύχια σου συνέχεια με περηφάνια.

Το παστέλ γενικά, εκτός από χαριτωμένα και super girly, αποτελούν το απόλυτο trend για την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2017!

Βάλε λοιπόν χρώμα στη ζωή σου και οπωσδήποτε στα νύχια σου. Ξέχνα τις σκούρες αποχρώσεις και άρχισε να σκέφτεσαι χρώματα: Ροζ, απαλό κίτρινο, μπεζ, γαλάζιο και πολλά ακόμη. Έχεις τόσες επιλογές!