Τεράστιες βλεφαρίδες για όλες μας!!!

Τεράστιες βλεφαρίδες για όλες μας!!!

Θέλετε και εσείς μακριές και πυκνές βλεφαρίδες? Τώρα μπορείτε με τα extensions βλεφαρίδων να αποκτήσετε το πιο γοητευτικό και σαγηνευτικό βλέμμα!

 

Στα καταστήματα Sede Styling εφαρμόζουμε 2 τεχνικές επιμήκυνσης και πύκνωσης των βλεφαρίδων. Την τεχνική τρίχα-τρίχα και την τεχνική 3D!

Τι είναι: Τα extensions βλεφαρίδων είναι η εξειδικευμένη τεχνική πρόσθεσης νέων βλεφαρίδων πάνω στις υπάρχουσες φυσικές, που δημιουργεί επιμήκυνση και όγκο για ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα.

Πλεονεκτήματα: Δεν χρειάζεται καθημερινά να φοράς μάσκαρα που επιβαρύνει τις φυσικές σου βλεφαρίδες. Το καθημερινό βάψιμο γίνεται εύκολα και γρήγορα καθώς το βλέμμα γίνεται έντονο χωρίς έξτρα μακιγιάζ!

 

Όπως και σε όλες τις τεχνικές διεργασίες, τόσο η ασφαλής εφαρμογή όσο και το άρτιο αποτέλεσμα προϋποθέτουν τη χρήση των κατάλληλων εγκεκριμένων προϊόντων, την τήρηση των κανόνων υγιεινής, την εμπειρία και άριστη κατάρτιση των τεχνιτριών, καθώς και την προσωπική φροντίδα και αυστηρή εφαρμογή των οδηγιών που δίδονται μετά την τοποθέτηση