Φροντίστε τις βλεφαρίδες σας!

Φροντίστε τις βλεφαρίδες σας!

ΓΔεν έχουν όλες οι γυναίκες πυκνές και μακριές βλεφαρίδες που τραβάνε κάθε βλέμμα. Παράλληλα, με την πάροδο των χρόνων αλλά και με τη φτωχή περιποίηση οι βλεφαρίδες φθείρονται, πέφτουν και δεν ξαναβγαίνουν. Δείτε τι μπορείτε να κάνετε για να προστατέψετε τις βλεφαρίδες σας:

  • Καλό είναι να επιλέγετε τη μάσκαρα σας προσεκτικά. Σήμερα, υπάρχουν πολλές επιλογές, εσείς προτιμήστε τις μάσκαρα που έχουν συστατικά φιλικά για τις βλεφαρίδες.
  • Όπως το primer πριν το make up έτσι και η βάση πριν τη μάσκαρα είναι απαραίτητη για να προστατέψετε τις βλεφαρίδες, ειδικά αν είναι αδύναμες, αραιές και κοντές.
  • Όπως τα μαλλιά έτσι και οι βλεφαρίδες, χρειάζονται ενυδάτωση και εντατική περιποίηση. Στην αγορά θα βρείτε πολλά προϊόντα – θεραπείες για τις βλεφαρίδες, μπορείτε όμως να χρησιμοποιήσετε και ένα απλό οργανικό λάδι όπως το καστορέλαιο ή το έλαιο αμυγδάλου. Απλώστε κάθε βράδυ λίγο έλαιο στις βλεφαρίδες χρησιμοποιώντας ένα παλιό – καθαρό βουρτσάκι από μάσκαρα.
  • Οι προσεκτικές και απαλές κινήσεις στα μάτια έχουν επίσης μεγάλη σημασία. Αποφύγετε να τρίβετε τα μάτια σας γιατί το πιο πιθανό είναι να μείνετε χωρίς βλεφαρίδες. Επίσης, αποφύγετε να χρησιμοποιείτε καθημερινά ψαλιδάκι για τις βλεφαρίδες.
  • Το ντεμακιγιάζ παίζει επίσης σημαντικό ρόλο για την υγεία των βλεφαρίδων. Μην κοιμηθείτε χωρίς να έχετε αφαιρέσει τη μάσκαρα από τις βλεφαρίδες και να θυμάστε, ακόμα και το ντεμακιγιάζ πρέπει να γίνεται με απαλές και αργές κινήσεις. Χρησιμοποιήστε ειδικά προϊόντα ντεμακιγιάζ ματιών που αφαιρούν κάθε ίχνος μάσκαρα από τις βλεφαρίδες, ειδικά αν χρησιμοποιείτε αδιάβροχη φόρμουλα.

Ρωτήστε τους ειδικούς του Sede Styling για την πύκνωση και επιμήκυνση των βλεφαρίδων σας!