Τηλεφωνική υποστήριξη

2310 574040

Αποστολές & Επιστροφές

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Πολιτική Αποστολών

Οι αποστολές των προϊόντων πραγματοποιούνται μέσω της συνεργάτιδας εταιρείας ταχυμεταφορών , Γενική Ταχυδρομική σε όλη την Ελλάδα και παραδίδονται σε 1- 3 εργάσιμες ημέρες , μετά τη λήψη της παραγγελίας. Οι αποστολές σε απομακρυσμένες περιοχές πραγματοποιούνται σε διάστημα 1-7 εργάσιμων ημερών.

Η χρέωση αποστολής είναι 4,00€ για όλες τις αποστολές. Η παραγγελία σας αποστέλλεται από το κατάστημα την ίδια ή την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα μετά τη λήψη της από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Ακύρωση παραγγελίας/πολιτική επιστροφών

Εάν επιθυμείτε να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης και να μας επιστρέψετε οποιοδήποτε προϊόν, ενημερώστε μας πρώτα στέλνοντας ένα e-mail στη διεύθυνση marketing@sede.gr η τηλεφωνικά στο 2310 574040 .

Έχετε τη δυνατότητα να ακυρώσετε την παραγγελία σας μέσα σε 24 ώρες αφότου την πραγματοποιήσατε. Σε κάθε περίπτωση η προθεσμία αρχίζει από την παραλαβή τους, δεδομένου ότι τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει δεν είναι αναλώσιμα.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ή να αλλάξετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που την παραλάβετε.

Προϋποθέσεις επιστροφών

Οι επιστροφές πρέπει να πραγματοποιούνται σύμφωνα με τη διαδικασία που περιγράφεται αναλυτικά παρακάτω, σε χρονικό διάστημα 14 ημερών από την ημερομηνία παράδοσης της παραγγελίας. Να προσέξετε τα προϊόντα όσο βρίσκονται στην κατοχή σας, όπως έχετε νομική υποχρέωση να το κάνετε.

Αν επιστρέψετε τα προϊόντα στην κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε Θα λάβετε πλήρη επιστροφή των χρημάτων που πληρώσατε για τα προϊόντα (αλλά όχι τα ταχυδρομικά τέλη και οποιαδήποτε προέκυψαν κατά την επιστροφή των προϊόντων).

Δεν μπορούμε να δεχτούμε ακύρωση ή επιστροφές προϊόντων που έχουν χρησιμοποιηθεί, εκτός εάν το προϊόν είναι ελαττωματικό. Για λόγους υγιεινής δεν γίνονται δεκτές επιστροφές σε βερνίκια νυχιών, μολύβια, mascara, eyeliner, lip gloss και προϊόντα που έρχονται σε άμεση επαφή με το δέρμα.

Εάν η επιστροφή δεν πραγματοποιηθεί εντός 14 ημερών τότε το SEDE.GR δύναται να μην την αποδεχτεί.

Για να ακυρώσετε μία παραγγελία, πρέπει:

ΒΗΜΑ 1: Παρακαλούμε επικοινωνήστε τηλεφωνικά στο 2310 574040 πριν την επιστροφή των προϊόντων. Δευτέρα-Παρασκευή 9:00 π.μ.-5:30 μ.μ. ή μέσω e-mail στη διεύθυνση marketing@sede.gr

ΒΗΜΑ 2: Συσκευάστε το προϊόν με την συσκευασία που σας είχε σταλεί, προς αποφυγή φθοράς κατά τη μεταφορά του. Συμπεριλάβετε το παρόν Δελτίο Αποστολής.
Τα προϊόντα θα πρέπει να επιστραφούν στην αρχική κατάσταση στην οποία σας παραδόθηκαν και εσείς να εξασφαλίσετε ότι τα προϊόντα δεν έχουν αλλοιωθεί, τροποποιηθεί ή χρησιμοποιηθεί.

ΒΗΜΑ 3: Η αποστολή των επιστρεφομένων ειδών γίνεται, αποκλειστικά εντός 14 ημερών από την ημ/νία παραλαβής. Η διεύθυνση επιστροφής είναι Μεγ. Αλεξάνδρου 66, Εύοσμος, Θεσσαλονίκη, 562 24. Λυπούμαστε διότι οι επιστροφές επιβαρύνονται με ταχυδρομικά τέλη εκτός εάν το προϊόν που επιστρέφεται είναι ελαττωματικό.

Επιστροφή χρημάτων

Η διαδικασία ξεκινάει μετά την παραλαβή και τον έλεγχο του πακέτου από εμάς και η επιστροφή των χρημάτων σας θα γίνει ως εξής :

  •  Στη χρεωστική / πιστωτική σας κάρτα, σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έχει γίνει μέσω αυτής.
  • Στον τραπεζικό λογαριασμό που έχετε αποστείλει σε εμάς μέσω email, σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έχει γίνει με αντικαταβολή.

Οι επιστροφές χρημάτων διεκπεραιώνονται εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.

Αποστολές και επιστροφές προϊόντων

Το προϊόν πρέπει να συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα, που αποδεικνύουν την συναλλαγή (π.χ. Απόδειξη Λιανικής, Δελτίο Αποστολής Τιμολόγιο, κ.ο.κ).

Τα προϊόντα επιστρέφονται από εσάς αποκλειστικά με την μεταφορική courier Γενική Ταχυδρομική.

Σε περίπτωση που ο λόγος επιστροφής αφορά σε λάθος του SEDE.GR επιστρέφεται ολόκληρο το ποσό το οποίο πλήρωσε ο πελάτης.

Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί την επιστροφή της παραγγελίας του χωρίς να υπάρχει υπαιτιότητα του SEDE.GR , τα έξοδα επιστροφής αφαιρούνται από το επιστρεφόμενο ποσό και ανέρχονται στα 4€.

Σε περίπτωση αλλαγής προϊόντων, χωρίς υπαιτιότητα του SEDE.GR, ο πελάτης χρεώνεται 4€ μεταφορικά έξοδα για την αλλαγή.

  • Δεν δεχόμαστε επιστροφές σε προϊόντα που είναι σε προσφορά.
  • Το sede.gr έχει το δικαίωμα άρνησης αλλαγής σε περίπτωση που δεν πληρούνται οι παραπάνω όροι.
  • To sede.gr επιφυλάσσετε για την αλλαγή της Πολιτικής ανά πάσα στιγμή.

 

Κάνε εγγραφή τώρα!

Μάθε για νέα προϊόντα και προσφορές.