Τηλεφωνική υποστήριξη

2310 574040

Handsome, healthy you.

Οι πολυχώροι ομορφιάς του ομίλου Sede, εδρεύουν σε πέντε από τις πιο κεντρικές και πολυσύχναστες περιοχές της Θεσσαλονίκης. Στον Εύοσμο, στην Τούμπα, στην Καλαμαριά, στην Καραμανλή (περιοχή Μαρτίου) και στο ιστορικό κέντρο της πόλης στην Αγίας Σοφίας.

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Τα καταστήματα του ομίλου Sede εστιάζουν σε 4 βασικούς τομείς:

  • Στο όμορφο και φιλικό περιβάλλον
  • Στο έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό
  • Στη χρήση επώνυμων προϊόντων
  • Στις χαμηλές τιμές

Όραμα μας, είναι να σας προσφέρουμε υπηρεσίες με αποκλειστικό γνώμονα την υπευθυνότητα και την ποιότητα σε όλα τα επίπεδα. Παρακολουθώντας καθημερινά τις τελευταίες τάσεις της μόδας είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε λύσεις για τον άντρα, τη γυναίκα και το παιδί.

https://youtube.com/watch?v=uQ17c2hO_a4

ACADEMY

Η ακαδημία του ομίλου Sede δημιουργήθηκε πρωτίστως για την επιλογή και εκπαίδευση του προσωπικού του ομίλου Sede. Εν συνεχεία συνειδητοποιήσαμε την δίψα των νέων ανθρώπων για την ένταξη τους στον χώρο της ομορφιάς, ανοίγοντας έτσι τις πόρτες προς το ευρύ κοινό, ώστε να εκπαιδευτεί δίπλα στους καλύτερους σε μία από τις τέχνες της κομμωτικής, ονυχοπλαστικής ή αισθητικής.

Στην Sede Academy προσφέρουμε σπουδές με διεθνή προδιαγραφές για μια επιτυχημένη καριέρα στο χώρο της ομορφιάς καθώς και:

  • Ταχύρυθμα εντατικά καθημερινά τμήματα
  • Ολιγομελή τμήματα
  • Θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση σε βασικές και εξειδικευμένες τεχνικές
  • Εκπαίδευση από επαγγελματίες καταξιωμένους στο χώρο
  • Επιπλέον, οι σπουδαστές μας απολαμβάνουν προνόμια όπως πρακτική σε κάποιο από τα καταστήματα, συμμετοχές σε Fashion Shows, φωτογραφίσεις, διαρκή εκπαίδευση σε διεθνή σεμινάρια καθώς και υποτροφίες.
ΠΡΟΒΟΛΗ PHOTO GALLERY
Sede Styling Academy

Franchise

Το να ανοίξεις ένα κατάστημα είναι εύκολο. Το να το κρατήσεις ανοιχτό είναι τέχνη.

Σίγουρα είναι δυσκολότερο να ξεκινήσεις κάτι από το μηδέν. Αν ενδιαφέρεσαι λοιπόν, να επενδύσεις στο επόμενο επιχειρηματικό σου βήμα, χωρίς να πάρεις το ρίσκο να προχωρήσεις σε άγνωστα μονοπάτια, τότε σίγουρα πρέπει να συζητήσουμε το πλάνο face to face.

Γίνε μέλος της οικογένειας Sede

Νιώθετε έτοιμοι για το ταξίδι στον χώρο της ομορφιάς;

Η συνεχής ανάπτυξη του ομίλου Sede, βασίστηκε κυρίως στον εξαίρετο ανθρώπινο παράγοντα που τον απαρτίζει. Αν είσαι ομαδικός ‘’παίκτης’’, σου αρέσουν οι δημιουργικές προκλήσεις και θέλεις να εργάζεσαι σε ένα σύγχρονο και σταθερό εργασιακό περιβάλλον τότε μην το καθυστερείς…

Κάνε εγγραφή τώρα!

Μάθε για νέα προϊόντα και προσφορές.